Zoals steeds komt u bij Bacon om verrast te worden.
Wij werken enkel met de beste producten van gepassioneerde boeren, jagers en vissers.
Het volgen van de seizoenen en het steeds wisselende marktaanbod zijn onze normen.
Eet u vegetarisch of pescotarisch? Laat het ons bij uw reservatie weten.
Het is van het allergrootste belang dat allergieën telefonisch vermeld worden.
Aanpassingen tijdens uw bezoek willen wij vermijden want zoals steeds werken wij binnen een klein team.
Indien de doorgegeven opmerkingen te veel invloed hebben op ons menu zullen wij dit helaas niet kunnen aanpassen.
Bedankt voor jullie begrip.
In het huidige menu:
werken wij met volgende met zorg geselecteerde ingrediënten:
Dry aged biet – knolselder – aardpeermiso
Haas – zuurkool – appel
Coquille – kombu – butternut – lardo
Fazant in 2 bereidingen
Peer – speculoos – amandel
kaasbord met garnituren (optioneel)